valborg

Hallå alla glada människor! Sitter nu en fredag som den här i skolan och funderar på vad jag ska skriva i detta inlägg. Just nu improviserar jag mest och skriver ner det som kommer upp i huvudet på mig. Förhoppningsvis blir det bra ändå.
 Som ni säkert har läst redan är det ungdomskonferens i lilla Hässleholm om en vecka, vilket ska bli banankul! Hoppas vi ses där.
 För några veckor sedan hade vi styrelsemöte precis utanför vår kära huvudstad (Och för er som tänker:” JAG VET VILKEN STAD DET ÄR!!!” Så vill jag bara säga grattis, det gör typ 9miljoner andra också…) Men tillbaks till mötet. Det var mycket trevligt och vi fick faktiskt väldigt mycket gjort. Det ska bli turnébussar, ungdomskonferenser och mycket, mycket mer.

 Jag och Adam har även planerat att starta varsin SmartUngdom-klubb på våra respektive gymnasieskolor, vilket jag tror kan bli mycket uppskattat.

 

 Som slutord vill jag bara säga att; Ha en bra valborgskväll. Grilla massa god mat(själv blir det flintastek), spela lite banka-bäver och se till så ni inte har bajs i kåsan ;) Go´kväll och tack för mig!

 

                                                          Have a Grrrrrrreat day!!!  


Tagga!

Den nya hemsidan är nästan klar! Vi ska ha nytt styrelsemöte nu i helgen och vi har tillochmed någonstans att sova! Jag är helt för att fortsätta i My's spår och köra på optimismen. Varför inte liksom? man blir ju så mycket gladare. :)

Jag är megataggad för Almedalen också, satt precis och skrev klart ett förslag på vad det skulle stå om smart ungdom, vad vi ska prata om och vilka vi är. I sense soliga sommardagar blandat med grymma seminarium och framförallt helt galet underbara människor <3


Så idag blir det lite fina bilder från förra årets almedalen så ni kommer in i rätt stämning :)

Puss och Kram på er!

Karola

vacker utsikt vacker utsikt vacker utsikt

RSS 2.0