Hemsidan uppe och rullar!

Tjabbatjenahallå!

Jag har från och med i måndags full makt över vår hemsida och kan nu ändra massa och även lägga till saker om det behövs så om det är något ni vill ha upp så säg till mig så fixar jag det!


Bloggare får gärna skicka in adressen till deras blogg + en banner så lägger jag in det på blogglistan.


Tror även Linda kommer vara klar med presentationerna till bloggen snart så det kommer bli awesome. Håller på och spånar på ett sätt att få in de på hemsidan också men har inte helt kommit på hur än.


Annars händer det inte så mycket i Smart Ungdom världen. Lisa har ju åkt ner till Armenien nu på semester och de flesta Smarta Ungdomar har nu sommarlov... någon annan får ta och skriva om hur awesome det är med sommarlov eftersom jag inte har något... haha.


Själv sitter man och längtar till Almedalen, kommer antagligen ha någon slags grillfest dagen innan vi åker till Almedalen för att fira min 19års dag så alla som vill får komma! :)


Puss o Kram på er
Karola

Linn på Berns!

Tjing Tjong!

Min dag började väldigt tidigt i morse, vid 4-tiden närmare bestämt och vid 6 tuffade jag den fyra timmar långa resan till Stockholm. Men få inte för er att jag sitter här och ber om sympati, nej, jag har haft en skit kul och väldigt lyckad dag så det har absolut varit värt det.

Jag har nämligen tillsammans med vår kära anställda Lisa Lundahl och Smart Ungdom - Tyresös Ordförande Ying Johansson, varit på Berns och deltagit i en diskussions-lunch. Väldigt kul! Lunchens syfte var att diskutera tobaksbolagens marknadsföring mot kvinnor (däribland många svenska kvinnor). 

Vi pratade bl.a. om hur rökning och snusning bland kvinnor har ökat och hur vi ska motarbeta detta på ett effektivt men också långsiktigt sätt. Många trodde att en del av lösningen var ett större samarbete - vi måste bilda opinion mot tobaken! Men det finns givetvis många andra tillvägagångssätt, några förslag var att tjejtidningar så som Vecko Revyn tydligare måste ta ställning mot tobak, att våra nya kändisar - bloggarna, måste ha en negativ inställning mot tobaken precis som många andra förebilder och idoler. Något som också många trodde på var att införa fler förbud så som att det borde bli olagligt att röka även på uteserveringar och att införa dold tobaksförsäljning.

Självklart diskuterade vi också hur tobaksbolagens reklamer och produkter är riktade mot unga kvinnor - en mycket stor målgrupp. Och vi pratade om hur tobaksbolagen alltid tycks lyckas kringgå förbud mot tobaksmarknadsföring. 

Det var en väldigt intressant och trevlig lunch med god mat och en hel del kända ansikten så som Alexandra Charles, 1,6 miljonerklubben, Titti Schultz RIX FM, Annika Jankell, journalist och programledare, Amelia Adamo, M-Tidning, Louise Bratt, Vecko Revyn och journalist Linda Skugge.
Kul!

Hare’ gött!

Linn 
Orsa
Dalkulla

RSS 2.0