Med våren kommer Smart ungdom!

 Webbutiken uppe, ungdomskonferens på väg och vatten överallt! Sitter nu i skolan, längtar till sommaren och tänker på allt jag ska göra de närmsta månaderna. I morgon är det första april och äggjakt, vilket man absolut inte får missa! Sen är det lov som man längtat till sen förra lovet. Och sen är det inte långt kvar till ungdomskonferensen här i lilla Hässleholm. Måste även säga att den nya hemsidan är banancool!

 Våren är helt enkelt på väg med bamsekliv, vilket man märker på skåningarna runt omkring. Så fort snön försvinner åker sommarkläderna fram, även om det fortfarande är minusgrader ute. Senast idag såg jag en trevlig kille på stationen när jag gick till skolan. Han gick barfota, vilket jag tycker är otroligt optimistiskt. Fler borde ta efter av denna glada optimism. Kanske inte gå barfota än, det är ju faktiskt rätt kallt fortfarande, men tanken är god.

 

 Smart ungdom har nu även börjat sprida sig neråt, vilket jag tycker är himlars bra. Har pratat lite med Hästveda och Bjärnum som låter optimistiska till Smart ungdom. (Som ni kanske märker är optimism dagens ord…)

 Men nu blir det påskbuffé i skolan, hur gott det nu kan bli…

Vi ses i maj hoppas jag.

Stay opimistic! //My


Ny hemsida på G

Tjo!


Jag tänkte dela med mig av ett tidigt påskägg som vi på Smart Ungdom har fått. Inuti det ägget fanns det något bättre än godis! Det var en länk till vår nya hemsida som är i progress; http://smart.moonfruit.com/. Den uppdateras kontinuerligt och blir bara bättre och bättre. Anledningen till att vi får titta och känna på den redan nu är så vi ska kunna kommentera massor så vi får sidan precis som vi själva vill.

Detta betyder att så fort du klickat på den länken måste du posta en kommentar här och ge oss lite feedback som vi kan ta med till Robban. Robban är vår webdesigner som har gett oss chansen att få en hemsida till grymt bra pris eftersom hans kära dotter Cornelia sitter i vår styrelse *vi på Smart Ungdom gör vågen för Cornelia och hennes pappa

Cornelia kom med ännu fler goda nyheter till oss idag då hon meddelade att Veberöd ska utnämna en vuxen som ska hjälpa till att starta Smart Ungdom i Veberöd. That is simply awesome!


Ajda, Karola, Adam

Vi var på konferensen "Mot Samma mål" nyligen och testade på vårt nya manus, det gick väl sisådär om man ska vara helt ärlig men med lite mer träning kan det säkert bli riktigt awesome. Jag älskar den här bilden som jag hittade när jag kollade igenom bilder till vår powerpoint.

Även om jag och Adam är vice respektive ordförande så är vi inget jämfört med Ajda. Oh! Ajdas nya titel, eftersom hon inte helt gillar senior advisor kan helt enkelt vara Guru Ajda. Hahaha. Kanske inte men vem vet ;)


Keep it up people! We are young and we are powerful!

Underbara ungdomar!

Hej alla underbara människor!
Idag har jag (Adam) Haft det fullt upp! klockan ringde vid 5 i morse och skrek att jag skulle gå upp... Själv skrek jag tillbaka att jag inte ville och tryckte på snooze.. 5 minuter senare var det bara att erkänna att man var tvungen att gå upp, så det var inte så mycket mer att göra än att dusha, packa ner datorn i väskan och bege sig mot det tåg som skulle föra mig till Den Kungliga Hufvudstaden, Stockholm. :)


Tåget var gammalt och hade inget el-uttag så underhållningen blev endast läsning -.-

Väl framme i huvudstaden så blev nästa problem att hitta till konferensen, genom diverse tunnelbanesystem etc. och eftersom jag (inte) har världens bästa lokalsinne så gick det väldigt bra :)


Konferensen var Mot Samma Mål, och programmet innehöll många intressanta föreläsningar och workshops och det var en allmänt trevlig känsla under dagen :) 

Jag lyssnade till exmpel på ett mycket intressant seminarium om vattenpipa, där jag lärde mig massor :)

Idag gjorde också de nya foldrarna och den nya roll-up:en premiär och möttes med succe :) Och succse gjorde också Ert kära presidie på sin worshop, trots att vi inte var så inövade på vem som skulle säga vad x)
När jag väl återvänt till Norrköping blev det att åka raka vägen till Haga-fritidsgård för att möta upp med Norrköpings-styrelsen! Jag kan inte låta bli att bli lika förvånad varje gång över hur duktiga dom är! Awesome! Nu taggar vi DRÖMNATTEN i Norrköping och ser till att det blir en jäkla BRAKFEST!!!!!!  

OCH I SVERIGE TAGGAR VI UNGDDOMSKONFERENSEN 2010 I HÄSSLEHOLM! :D

FORTSÄTT ATT VARA AWESOME SÅ SKA JAG BÖRJA SKRIVA LITE MER VÄTTIGA SAKER PÅ BLOGGEN OCKSÅ :)


(Bilder kommer på Facebook och hemsida så fort vi hinner :)
Godnatt!

Smart Ungdom är något värt att satsa på!


Hejsan människor


Just nu ser det väldigt mörkt ut för Smart Ungdom Tyresö vilket är väldigt sorgligt. Jag brinner för Smart Ungdom Tyresö för det var ju där allting började för mig och jag har lärt mig så mycket under dessa år som jag har varit engagerad i Smart men framförallt har jag träffat så sjukt awesome people. Och jag vill ge just den chansen till andra ungdomar, inte bara i Tyresö utan även i resten av Sverige.

Det sorgliga är att i Tyresö har vi mycket stöd från föräldrar, lärare och företag. Nästan alla förutom kommunstyrelsen tycker vi gör ett suveränt jobb. Det känns som att beslutsfattarna i kommunen främst ser oss som en stor utgift när de egentligen borde se det som en investering. Ungdomar som säger nej till tobak och alkohol tjänar vi alla på. Mindre stölder och mindre vandalism tjänar både butiker och kommunen definitivt på.

Det finns så många anledningar att behålla Smart Ungdom i Tyresö. Positivt beteende måste uppmuntras! Uppmuntra ungdomars val att inte börja röka och dricka istället för att behandla alkohol- och narkotikamissbrukare. Stoppa problemet innan det uppstått istället för att försöka åtgärda det när det redan gått för långt.

Så här känner jag:
Ungdomarma är framtiden. Tänk långsiktigt, satsa på framtiden. Satsa på ungdomarna!

Webshop!

Äntligen! Smart Ungdoms internetshop har nu öppnat!

Shoppa de snyggaste och smartaste kläderna du någonsin kommer att hitta! ♥

http://smartungdom.trycktorget.se/

<3

Första Videoblogginlägget! :D


Nedräkning till maj...

Hallå alla glada läsare! Då va det mars i år igen och här är fortfarande svinkallt! Vilket betyder att alla rökare drar sig mot de mindre blåsiga ställena, så som i busskurerna. (Heter det busskurer? Ja chansade på det i alla fall...) 
Så detta leder ju till att man själv får stå ute i det friska vädret och frysa om man nu inte vill sitta och andras in deras begagnade skit! Det kan verkligen få en att vilja trycka ner ciggaretten i halsen på någon. 

 Men nog om det och nu till något roligt; Ungdomskonferensen i maj. Wohoo! Den kommer bli awesome, som Ajda skulle sagt.  

Nu har jag tyvärr inte mer på hjärtat. Hoppas vi ses här nere i söder i maj. Till nästa gång; håll er drogfria! 


RSS 2.0