Vi är hemma igen!

Denna gång är det er alldeles egna Adam som sitter och skriver här på smart bloggen! Jag måste brja med att berätta att vi hade ett alldeles grymt styrelsemöte i Stockholm under vecka 44 där vi bjöd in en massa grymma ungdomar till att delta. Tyvärr så satte sjukdomar vissa käppar i hjulen för os men vi improviserade bäst vi kundeoc det blev jättebra! :) De mest framstående förändringarna som gjordes under helgen var att Karola Jia hoppade av som vice ordförande och ersattes istället utav Ajda Asgari och Elena Vallejos! Lycka till med skolan säger vi till Karola och Lycka till med era nya positioner säger vi till Ajda och Elena! :) Jag ska även nämna att vi har fått ett nytt tillskott till styrelsen i form av Sofia Persson. Hon adjungerades in i styrelsen fram till nästa årsmöte. Adjungerades in betyder att hon får vara med på alla våra möten och hon får diskutera och debattera hur mycket hon vill men hon har inge rösträtt.


Hemresan från underbara Västerbotten flöt på precis som det skulle och vi kom faktiskt fram i tid till Stockholm :)  Men det måste tilläggas att vi hade det lite svårt att lägga Umeå och Västerbotten bakom oss efter tre så jääääääkla grymma dagar.... Men iaf Lycksele-ungdomarna har ju lovat att de ska bjuda tillbaka oss! Eller hur Lycksele?!


Nu tillbaka i verkligheten kan jag bara lääängta tills nästa gång jag får åka iväg! :D Se till att peppa varandra och peppa era ledare så att ni också kan få ett besök av oss eller andra ur styrelsen :D Ni blir glada och vi blir glada! Perfekt! ;)


Puss på er nu så hörs vi senare i veckan :)      /Ordförande Adam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0